ALLTUR, a ales REZMax pentru charter Bulgaria

ALLTUR, a ales REZMax pentru charter Bulgaria

ALLTUR Din februarie 2003, ALLTUR, agentie de turism turoperatoare si membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) este AGENTIA TA.

De-acum nu va mai trebui sa-ti bati capul cu pregatirea vacantei. Alltur o va face in locul tau. Vei putea lasa grijile deoparte si te vei bucura de aer, de vreme buna, alaturi de cei dragi.

Alltur, a ales soluția oferită de Bileteria pentru gestiunea rezervărilor venite prin diverse canale:

  • rezervari prin agențiile de turism partenere (comisionare)
  • rezervari de bilete on-line se primesc acum și prin intermediul site-ului propriu (Rezervari Alltur) precum și prin intermediul portalului (Autogări.RO)
Toate aceste rezervări online ajung în aceleași diagrame ce sunt trimise online (în timp real) înainte de plecarea fiecărei curse. Înregistrand toate rezervările într-un singur loc, Alltur urmărește încărcarea mașinilor și le gestionează după necesități.

Sistemul REZMax Vânzări poate fi accesat de angajații Alltur și de agențiile de turism partenere (comisionare), din orice localitate, de la un calculator conectat la internet, chiar de pe un telefon mobil (smartphone) sau o tabletă. Acesta este disponbil la un preț accesibil și poate fi folosit cu un număr nelimitat de autogări, agenți și agenții partenere.

Pentru mai multe detalii vă invităm sa accesati site-ul nostru REZMax.

REZMax Rezervări şi REZMax Vânzări, soluția oferită de Bileteria este utilizată cu succes de operatorii de transport intern și international:

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: